trykk

Trykksaker

Trykksak var Postverkets navn på masseproduserte papirer som skulle sendes for redusert porto, men uten løfte om raskeste forsendelse. Siden den gang har begrepet blitt utvidet til å dekke så veldig mye mer, og under ser vi noe av mangfoldet.

Pakningsdesign

Vi har god erfaring med å utvikle pakningsdesign, både produktinnpakning og esker eller merking, poser og gavepapir/-innpakning. Vi har òg produksjonskontakter i Polen slik at vi kan gjøre hele prosjektet fra utforming, design, produkusjon og distribusjon.

Butikkmateriell

Vi har levert butikkmateriellet til de nå nedlagte G-Sport og G-MAX, samt Intersport, i en årrekke. Dette har gitt oss erfaringer innenfor det aller meste av produkter og formater man måtte trenge til utsmykking og dekorering av en butikk. Av andre kunder vi har levert design og produksjon for kan vi nevne Life, Flügger farve og Swims.

Storformat

Vi har lang og bred erfaring med produksjon av store formater og plotting. Vi trykker på det meste av overflater, eksempelvis papir, plast, PVC, polyester, aluminium, glass og tre. De største volumene de senere år har vært vindusfolie og duker til ramme. Sistnevnte leveres gjerne som lyskasser som vi har produsert i størrelser opp til 10 meters bredde. Systemet leveres ferdig med ramme, lys og duk både ensidig og tosidig. Vi bistår selvsagt òg med befaring/måltagning, design av dukene og montering.

For mer informasjon, ta kontakt med oss!