Skjerm

Digitalt

Skjermbasert markedsføring gir mange muligheter både for reklame og som informasjonskanal. I motsetning til tradisjonell plakatering gir skjermløsninger større fleksibiltet i forhold til hva som kan vises, bedre effektivitet i forhold til hvor fort innhold og budskap kan endres og større grad av kontroll på hva og når ting vises.

– Rett og slett skreddersydde løsninger.

Plug’n Play

I motsetninger til de fleste andre på markedet, tilbyr vi en totalløsning. Det vil si en pakke bestående av hardware, software, opphengsløsning, installasjon, innholdsproduksjon og finansiering. Vi har teknisk ekspertise og dyktige designere som sammen med kundene kommer frem til funksjonelle løsninger og riktig innhold.

– Kunden trenger ikke å tenke på annet enn nettilgang og en stikkontakt.

ROI

Skjermløsninger er, som all annen teknologi, i en rivende utvikling. Dagens skjermer er bedre, klarere og skarpere enn noensinne. Samtidig er de større, tynnere og har mindre ramme enn noensinne. Og kanskje viktigst av alt, de er mer prisgunstige enn noensinne. Resultatet er kostnadsbesparelser på sikt sammenlignet med tradisjonelt plakatmateriell og gode muligheter for reklameinntekter fra leverandører og samarbeidspartnere.

– Return of Investment.

Innholdsproduksjon

Lite er så mørkt som en avslått, sort skjerm på en vegg. Vi inkluderer produksjon av innhold slik at skjermen fra første stund viser et relevant og godt innhold. Ved utforming av innholdet, tar vi utgangspunkt i eksisterende markedsmateriell samt inspill og ønsker fra kunden. På den måten får skjermen budskap som er i tråd med virksomhetens profil.  

– Aldri sort skjerm.

Juice

er en ny type sportsbutikk på Eger i Oslo der vi leverte de digitale flatene. To stående 86 tommere, en på hver side av entreen pluss en superskjerm bestående av ni 46 tommer LED-skjermer i selve butikken. Sistnevnte kommer med minimal ramme og skjøt mellom hver del. Dette skaper et unikt uttrykk i tråd med butikkens øvrige interiør, omgivelser, produkter og merker den representerer.  Vi har også levert innhold til disse skjermene. 

Innhold i pakken

Pakkene våre inneholder alt som trengs. Det vil si Hardware, Software, opphengsløsning, montering og oppkobling, nødvendig kabling og innholdsdesign.

Publiseringsløsning

Smartsign er en svenskutviklet programvare for digital signage. Den blir kontinuerlig tilpasset og raffinert, og er nå en av verdens mest fleksible, effektive og enkle publiseringsverktøyene på markedet.

Alle våre pakker er satt opp med Smartsign som publiseringsverktøy. De er valgt som samarbeidspartner siden de har servicekontor i Oslo og en plattform som fungerer like godt for en kunde som kun har en skjerm som for en stor kjede med 1000 skjermer.

Vi vil alltid synkronisere opp skjermen(-e), sette opp en spilleliste og gi kunden tilgang til sin Smartsign-lisens. På denne måten kan kunden alltid logge seg inn for å se hva som spilles på skjermen nå, laste inn nytt innhold og sette opp publiseringsintervaller og spillelister i kalender.

Skjerm

Til forskjell fra vanlige TV-skjermer i de tusen hjem, må en industriskjerm være bygd og godkjent for tøffere påkjenninger. Eksempel på dette kan være vedvarende eksponering for sollys som krever høyere lysstyrke og effektiv varmehåndtering.

Vi har valgt store, kjente merkevarer som samarbeidspartnere, nemlig LG og Samsung. Disse er velprøvde og solide samtidig som de kommer med klasseledende bilde, rikt fargespekter og minimal ramme. I disse pakkene benytter vi tre gode premiumskjermer fra Samsung med stilig og fengslende design. De har økt lysstyrke og raffinert bildeskarphet for å sikre en konsekvent klar presentasjon selv med variabel belysning. I tillegg viser PMH-serien en robust, 24/7-holdbarhet for pålitelig og uavbrutt drift.

Opphengsløsning

Vi sørger for å få montert skjermene direkte på vegg der det er mulig. Slik opptar den minst mulig plass og det blir et rent og ryddig helhetsinntrykk. For å henge en skjerm på vegg kreves en opphengsløsning, en såkalt bracket. 

Hvilken opphengsløsning som anbefales vil kunne variere fra case til case, men som et utgangspunkt kommer pakkene levert med en multibracket som er godkjent for alle skjermstørrelsene vi viser til her. Samtidig bygger den lite ut i fra vegg, kan trekkes frem ved hjelp av et pushsystem for å komme til bak skjermen og har gode justeringsmuligheter.

Installasjon og oppkobling

Vi samarbeider med Eiklid & Ekdahl Elektro AS (heretter EEE) på oppkobling og installasjon. De har utført installasjonsarbeid innen sterkstrøm og svakstrøm i over 20 år og har opparbeidet seg en god kompetanse innenfor hovedfeltene detaljhandel, nærings- og boliginstallasjoner. De tilbyr rådgivende og prosjekterende arbeid i tillegg til komplette tekniske løsninger for din bedrift.

EEE har kontorer på samme adresse som oss og vi kjenner dem blant annet fra vår felles kunde Gresvig. Vi har et samarbeid med EEE på oppkoblingsbiten slik at det vil være de som møter opp i butikken med skjerm, opphengsløsning og nødvendig utstyr. De vil skånsomt og effektivt sørge for oppheng og tilkobling.

Innhold

Våre designere har lang erfaring med grafisk og motion design og har opparbeidet en solid kunnskap om hva som fungerer og ikke fungerer. 

Innholdet skreddersys etter den enkelte kundes ønsker, behov og eksisterende markedsmateriell. Her er det stor variasjon, i noen case gjør vi alt fra rådgivning og skisser til ferdig produksjon. I andre case legger vi bare siste hånd på verket ved å gi bevegelse til eksisterende materiell. Eksempel på eksisterende materiell kan være stillbilder, vektorfiler, pdf-dokumenter eller Power Point.

Fra en bestilling gjøres, til skjermen er oppe og går, må det medregnes 3-4 uker. I det inngår etablering av leieavtale, bestilling av hardware og software, levering, design av innhold og installasjon og oppkobling. 
Rag & Bone

i Prinsensgate med en 49″ Samsung skjerm bak disk med innebygd nettverk og ferdig innholds- og publiseringsløsning.