Kreativ

Design

Vi har grafiske designere med gode ideer og lang erfaring som hjelper med alt fra oppsett av visittkort til utforming av store nasjonale kampanjer. Ingen jobb for liten – ingen jobb for stor.

Norges Håndballforbund NM-logo

Norges Håndballforbund ga oss i oppdrag og lage ny logoprofil for NM i håndball.

Utgangspunktet var eksisterende logo som så ble plukket fra hverandre og endret til en tydeligere, mer dynamisk og fremtidsrettet logo. Sammen med ny logo i ulike versjoner, leverte vi også en komplett verktøykasse med bakgrunner, grafiske elementer, forslag til klær, bilfoliering, fontbruk og fargepalett.

Intersport Hovedkontor

Intersport har fått ny adresse. I flyttingen av hovedkontoret, fra
Helsfyr Panorama til nybygg på Bryn, hjalp vi med utsmykking.
Dette var foliering av vegger og vinduer, duker og trykksaker. 

 

MMC

Mitsubishi og vi er enige om at enhver bil fortjener et glanset magasin som holder like høyt nivå som bilen det representerer.

Tidligere har Mitsubishis brosjyrer vært basert på internasjonal profil. Vi fikk ganske frie tøyler til å lage et oppdatert malverk som skulle fungere like godt til en stor pickup som til en liten el-bil. Vi har forenklet layouten, fra å fokusere på de tekniske detaljene, til å ha mer fokus og plass til bilder og den store helheten. Bilder  sier tross alt mer enn tusen ord.

 

Intersport-butikker

Vi er så heldige å fa være med på konverteringen fra G-Sport til Intersport.  Butikkene blir kledd om i ny blå drakt og blir superfreshe.

 

Vi kan

Foto

Idéutvikling

Redigering

Illustrasjon

Ferdigstilling

Identitet

Konseptutvikling

Kvalitetssikring

Web

Vil du vite mer om denne tjenesten?

Ta kontakt med oss hvis du er interessert i dette produktet. Vi har også flere andre produkter du kan se på.