— Digitale løsninger

Skjermbasert markedsføring gir mange muligheter både for reklame og som informasjonskanal. I motsetning til tradisjonell plakatering gir skjermløsninger større fleksibiltet i forhold til hva som kan vises, bedre effektivitet i forhold til hvor fort innhold og budskap kan endres og større grad av kontroll på hva og når ting vises.

For retail-bransjen er hovedfokus å maksimere verdien av handelen. Dette gjennom å belyse fordelene en kunde har ved å besøke butikken. Det kalles New Retail og handler om enkelthet og opplevelse.

— Innhold

Lite er så mørkt som en avslått, sort skjerm på en vegg. Vi gjør gjerne innholdproduksjon slik at skjermen fra første stund viser et relevant og godt innhold. Ved utforming av innholdet, tar vi utgangspunkt i eksisterende markedsmateriell samt inspill og ønsker fra kunden. På den måten får skjermen budskap som er i tråd med virksomhetens profil. Vi har også en delingsmodell i vårt signage-program som muliggjør flere brukere som kan legge til innhold og styre hva som vises når. Samme signage-program sørger for minimal nedetid og gir totaloversikt over alle skjermer på alle lokasjoner. Det gir ett fint utgangspunkt for å differensiere innholdet ut i fra ulike butikkers varebeholdning, geografiske beliggenhet eller egne ønsker.

— Plug & Play

Det skal være enkelt. En kunde på vei inn i en butikk har ofte en agenda, da er skjermer viktig for wayfinding eller som markør ved ett kampanjeområde, slik at kunden finner ønsket produkt så enkelt som mulig.  Det skal òg være enkelt for butikken. Vi tilbyr totalløsninger med pakker bestående av hardware, software, opphengsløsning, installasjon, innholdsproduksjon og finansiering. Butikken trenger ikke å tenke på annet enn nettilgang og en stikkontakt.

— Skjermer

Vi har lang erfaring med å levere skjermer fra kjente produsenter som LG og Samsung. Dette er industriskjermer som er ment for å kunne brukes 24/7, i varierende lysforhold, med mange opphengsmuligheter, innebygd Wi-Fi og minimal ramme. Sistnevnte er bra dersom de skal bygges opp som en videovegg bestående av flere skjermer. En annen mulighet for å gå stort er å sette en 86″ skjerm på høykant, eller hva med en LED-storskjerm bestående av modulbasert kabinett à 500 x 500 mm som kan bygges så stort man bare måtte ønske. Vi har òg nettere løsninger som denne tosidige skjermen (stående 55″) som kun er 25mm tykk og er integrert i en elegant og plasseringsvennlig gulvstående ramme.