Digital

Skjermbasert markedsføring gir mange muligheter både for reklame og som informasjonskanal. I motsetning til tradisjonell plakatering gir skjermløsninger større fleksibiltet i forhold til hva som kan vises, bedre effektivitet i forhold til hvor fort innhold og budskap kan endres og større grad av kontroll på hva og når ting vises. Rett og slett skreddersydde løsninger.

Plug and play

I motsetninger til de fleste andre på markedet, tilbyr vi en totalløsning. Det vil si en pakke bestående av hardware, software, opphengsløsning, installasjon, innholdsproduksjon og finansiering. Vi har teknisk ekspertise og dyktige designere som sammen med kundene kommer frem til funksjonelle løsninger og riktig innhold. Kunden trenger ikke å tenke på annet enn nettilgang og en stikkontakt.

Return of investment

Skjermløsninger er, som all annen teknologi, i en rivende utvikling. Dagens skjermer er bedre, klarere og skarpere enn
noensinne. Samtidig er de større, tynnere og har mindre ramme enn noensinne. Og kanskje viktigst av alt, de er mer
prisgunstige enn noensinne. Resultatet er kostnadsbesparelser på sikt sammenlignet med tradisjonelt plakatmateriell og gode muligheter for reklameinntekter fra leverandører og samarbeidspartnere.

Innholdsproduksjon

Lite er så mørkt som en avslått, sort skjerm på en vegg. Vi inkluderer produksjon av innhold slik at skjermen fra første stund viser et relevant og godt innhold. Ved utforming av innholdet, tar vi utgangspunkt i eksisterende markedsmateriell samt inspill og ønsker fra kunden. På den måten får skjermen budskap som er i tråd med virksomhetens profil. Aldri sort skjerm.

Supertynn tosidig butikkskjerm

Ønsker du å komme i gang med skjerm? Vi tilbyr nå en elegant og plasseringsvennlig løsning som passer de fleste lokaler. Løsningen kommer ferdig levert med flott ramme, måler kun 25mm tykkelse, tåler 24/7 bruk og direkte solskinn, er lyssterk, har enorm betraktningsvinkel og inneholder ikke bare en, men to 55″ skjermer. Kontakt oss for mer informasjon!