Digital retail

Skjermbasert markedsføring gir mange muligheter både for reklame og som informasjonskanal. I motsetning til tradisjonell plakatering gir skjermløsninger større fleksibiltet i forhold til hva som kan vises, bedre effektivitet i forhold til hvor fort innhold og budskap kan endres og større grad av kontroll på hva og når ting vises.

For retail-bransjen er hovedfokus å maksimere verdien av handelen. Dette gjennom å belyse fordelene en kunde har ved å besøke butikken. Det kalles New Retail og handler om enkelthet og opplevelse.

 

Plug and play

Det skal være enkelt. En kunde på vei inn i en butikk har ofte en agenda, da er skjermer viktig for wayfinding eller som markør ved ett kampanjeområde, slik at kunden finner ønsket produkt så enkelt som mulig.  Det skal òg være enklt for butikken. Vi tilbyr totalløsninger med pakker bestående av hardware, software, opphengsløsning, installasjon, innholdsproduksjon og finansiering. Butikken trenger ikke å tenke på annet enn nettilgang og en stikkontakt.

Return of Investment

Skjermløsninger er, som all annen teknologi, i en rivende utvikling. Dagens skjermer er bedre, klarere og skarpere enn noensinne. Samtidig er de større, tynnere og har mindre ramme enn noensinne. Og kanskje viktigst av alt, de er mer prisgunstige enn noensinne. Resultatet er kostnadsbesparelser på sikt sammenlignet med tradisjonelt plakatmateriell og gode muligheter for reklameinntekter fra leverandører og samarbeidspartnere.  

Innhold

Lite er så mørkt som en avslått, sort skjerm på en vegg. Vi gjør gjerne innholdproduksjo slik at skjermen fra første stund viser et relevant og godt innhold. Ved utforming av innholdet, tar vi utgangspunkt i eksisterende markedsmateriell samt inspill og ønsker fra kunden. På den måten får skjermen budskap som er i tråd med virksomhetens profil. Vi har også en delingsmodell i vårt signage-program som muliggjør flere brukere som kan legge til innhold og styre hva som vises når.

Produkter

Tosidig skjerm med ramme

Ønsker du å komme i gang med skjerm? Vi tilbyr nå en elegant og plasseringsvennlig løsning som passer de fleste lokaler. Løsningen kommer ferdig levert med flott ramme, måler kun 25mm tykkelse, tåler 24/7 bruk og direkte solskinn, er lyssterk, har enorm betraktningsvinkel og inneholder ikke bare en, men to 55″ skjermer. Kontakt oss for mer informasjon!

Detaljer

2 stk 55″ LCD skjermer

25mm tykkelse

Integrert gulvramme i børstet gull finish

Mulighet for oppheng i butikkvinduer

Innebygget Android mediespiller for trådløs nettverksoppdatering

USB-port

Kvalitetssikret for butikkbruk, tåler vedvarende bruk 24/7

Differensiert med 700 og 450 cd/m² lysstyrke, som muliggjør plassering for eksempel i utstillingsvindu.

IPS paneler for virklighetstro fargedynamikk

178° synsfelt.

Video (MPG, AVI, MP4, RM, RMVB, TS), Audio (MP3, WMA), Image (JPG, GIF, BMP, PNG)

1920×1080/1080×1920

Minimalistisk ramme som måler 685mm bredde x 1840mm høyde x 600mm dybde

 

 

Berøringsfri håndsprit dispenser

Det er anderledes tider og vi tilbyr nå denne praktiske dispenseren for håndsprit. Dette er en robust stålkonstruksjon med innebygget informasjonsskjerm perfekt for inngangspartier der vaskefasiliteter ikke er mulig. Den kan veggmonteres eller leveres med flott gulvstativ, har sensor som automatisk doserer desinfiserende håndsprit når en hånd plasseres under sensoren. 

Detaljer

22″ skjerm i stående HD-format

 450 cd/m² lysstyrke

 178° synsfelt.

70.000 timer livsløp

Video (MPG, AVI, MP4, RM, RMVB, TS), Audio (MP3, WMA), Image (JPG, GIF, BMP, PNG)

USB-port

WiFi for oppdatering av innhold 

Brukstemperatur fra 0°C til 50°C

Tar både gel og væske

700 ml kapasitet

Robust stålkonstruksjon

Gulvstativ tilleggsutsyr