Lite byrå med mye kreativitet

Vår egen kommunikasjonsavdeling har lang erfaring og gode ideer. Vi hjelper med alt fra illustrasjoner til utforming av store nasjonale kampanjer. Ingen jobb for liten – ingen jobb for stor.

Mitsubishi Motors

MAGASINUTVIKLING

 

 

Vi fikk i oppdrag og utarbeidet ett nytt design og malverk på Mitsubishi Motor sine norske brosjyrer. Vi har forenklet layouten, fra å fokusere på de tekniske detaljene, til å fokusere på bildene.

Asics

LANSERINSMATERIELL

Da den legendariske løpeskoen Nimbus skulle lanseres i ny versjon, var vi med på lansering fra idé til ferdige monterte flater.

Scandinavian Edition

KATALOG

Ett godt eksempel på at design er mer enn en trykklar pdf. Dette ble en kul blekke med utradisjonelt format og ubestrøket papir med spotlakk som får frem produkter og avsender på effektivt vis.

Tre ganger sekskant

ILLUSTRASJON

 

 

 

Alt er mulig innen illustrasjoner både som pikselbasert, vektorgrafikk eller animasjoner. Vi tilbyr flere ulike tegnestiler og tar oppdrag for redaksjonelle formål, grafisk design, utsmykning og animasjon for digitale flater.

Juice

INNHOLDSPRODUKSJON

Innholdsproduksjon både til stående 86 tommere ved inngangen og videowall (9 x 46″) nede i butikken. Vi stod òg for levering og montering av skjermene og implementering av signage-løsning.

Flügger Farve

KONSEPTUTVIKLING

I en spennende lanseringsfase stod vi for idé og presentasjon av denne samt utarbeidelse av informasjonsbrosjyre, flyere, annonser, plakater, web-bannere og TV-vignett.

Salomon

SoMe

For Salomon har vi laget butikkmateriell, vindusutstilling, web-bannere og, som vist her, bilder til sosiale medier.

Renault

BROSJYRER

Vi har laget mange magasiner for Renault. Når det kom til den særegne Renault Twizy, syntes vi den fortjente ett særegent design og snudde hele brosjyren opp på høykant.

Kari Traa

DESIGN

 

 

 

Vindusfolie over to etasjer.

Intersport

DESIGN

 

 

 

Design av fasadeduker i forbindelse med konvertering av G-Sport og G-MAX butikker til Intersport. Vi gjorde også takskilt, baldakiner, vindusfolie og gulvfolie til butikkene.

Ett bilde blir til

FOTO/INTERSPORT SYKKELGUIDE

Foto er ett fryst øyeblikk, men bak dette øyeblikket er det mange mil i bil, dytting av sykkel, rigging og svetting. Bli med til Fjørå!

Intersport

BUTIKKMATERIELL

Vi setter opp mye av butikkmateriellet til alle Intersport butikkene. Eksempler på dette er plakater, gatebukker, alarmsøyler, vippetasser, klistremerker, InStore duker, gavepapir, poser, eller som vi ser på dette bildet, kategori- og infoskilt magnetvegg og noen stilige neon takskilt.