Butikk

En livsstilsbutikk i skjæringspunktet mellom funksjon og mote

JUICE er en helt ny type sportsbutikk! De satser på en god miks av smale og globale merkevarer, alle med en høyteknologisk profil og høy prisklasse. Vi leverte de digitale flatene til deres aller første butikk på Eger i Oslo.

JUICE er et nyskapende og unikt sportskonsept som forener mote og aktivitet. Etter halvannet års utvikling åpnet dørene i underetasjen på Eger i Oslo høsten 16. En butikk der ambisjonene var å speile den fysiske butikken med deres nettplattform rettet mot et internasjonalt publikum. Dette skulle vise seg å være en perfekt case for oss. Vi i Mentor Media AS har, i samarbeid med erfarene bransjefolk, startet opp selskapet Frontpage Digital AS. Et firma som skal tilby digitale løsninger som skjermer, intelligente systemer og beacons. Her har vi levert og satt opp skjermer, samt laget innholdet til butikkens digitale flater, og sørget for at kvaliteten på dette er i samsvar med de høye kravene som blir stilt.

Det fysiske

Dette har vi sikret med å bruke det siste innenfor skjermer. To stående 86 tommere som tar i mot kundene på hver side av entreen og gir et solid førsteinntrykk samtidig som de er i tråd med Egers eksklusive og elegante profil. Når kunden kommer ned i selve butikken blir de møtt av en superskjerm satt sammen av hele 9 stk 46 tommer LED-skjermer. Disse er aller siste modell med en minimal ramme og skjøt (kun noen mm.) mellom hver del. Dette skaper et unikt uttrykk i tråd med butikkens øvrige interiør, omgivelser, produkter og merkene den representerer. Vi har også levert små 10 tommers produkskjermer til butikken.

Innholdet

Siden det her er snakk om sportsmerker, har vi innholdsmessig hatt et stort utvalg av materiell, samtidig som vi raskt oppdaget at begge disse typen storskjermer skapte spennende muligheter. Skjermene ved inngangen fordi de er i stående format som kan gi litt annerledes synsopplevelser, for eksempel med mennesker i helprofil, i forhold til tradisjonelt ”liggende” format. Innholdet på storskjermen er imponerende i sitt enorme superbilde, men også fordi man veldig naturlig kan bryte opp bildene til inntil 9 separate bilder på en gang, og likevel få det til å se sømløst og elegant ut.

Vi gleder oss til fortsettelsen.